Spolahlivé a jednoduché meranie teploty v potravinárstve a mäsopriemysle 



Spolahlivé a jednoduché meranie teploty v potravinárstve a mäsopriemysle



Jednoduché meranie teploty v potravinárstve a v mäsopriemysle

V potravinárstve a mäsopriemysle je nevyhnutná nepretržitá kontrola teplotného reťazca. Zákazníci požadujú vždy čerstvý tovar a nevyhnutné je aj dodržanie hygienickej legislatívy. S novým cenovo dostupným mini záznamníkom teploty testo 174T zaistite kontrolu okolitej teploty a teploty Vašich výrobkov v skladoch, chladničkách, mrazničkách a predajných vitrínach. Rovnako tak môžete sledovať parametre teploty v špecializovaných obchodoch, supermarketoch a reštauráciách.

Stiahnite si prospekty "Spolahlivé a jednoduché meranie teploty v potravinárstve/mäsopriemysle" a "testo 174T"





















Zabráňte vzniku nebezpečnej Salmonelózy

Prichádza obdobie letných horúčav – salmonelóza ma ideálne podmienky na rozšírenie

Salmonelóza je veľmi časté ochorenie. Ročne je na Slovensku nahlásených niekoľko desiatok tisíc prípadov aj napriek tomu, že každoročne sa tento počet znižuje. Ochorenie salmonelou sa prejavuje črevnými ťažkosťami. Prenáša sa obvykle konkrétne nakazenou potravinou alebo kontaminovanou vodou. Salmonely sa množia v každej potravine ak majú dostatok vlhkosti, primeranú teplotu a pH. Optimálna teplota pre ich rast a rozmnožovanie je 37 °C, ale schopné sú rozmnožiť sa v potravinách i pri teplotách 10 - 45 °C. Rizikovým obdobím pre ochorenie salmonelózou sú letné mesiace kvôli zvýšenej kazovosti potravín v teplom počasí. Pre posúdenie rizík rozšírenia salmonelózy sú dôležité najmä merania teploty, merania aktivity vody a pH. Firma Testo ako dlhoročný výrobca meracích prístrojov ponúka široký sortiment prístrojov pre meranie v potravinárstve.

Stiahnite si prospekt "Zabráňte vzniku nebezpečnej Salmonelózy






















domov     profil spoločnosti     ponuka prístrojov     testo     vega     list magnetik     kalibrácie     cenník     kontakt